Nieuws

11-11-2020 16:20

Thema's Utrecht Business december 2020

Praat mee en haak in op de volgende thema's in december: Kantoor van de toekomst, Electric Mobility, campagne HRM, campagne Financieel Management en Vermogensbeheer en nog heel veel meer. 

Electric Mobility... de nieuwste trends, auto's, fietsen en mogelijkheden.

Campagne het kantoor van de toekomst.
Het kantoor is vaak het visitekaartje van een bedrijf. We besteden veel aandacht aan de inrichting, onderhoud, klimaat en voorzieningen op onze werkplek. Afgezien van de zaken die altijd zullen zijn, besteden we ook aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Waar moeten ondernemers en bestuurders op letten, waar kunnen kantoorinrichters, installatiebedrijven, schoonmaakbedrijven en toeleveranciers de bedrijven mee helpen? 

Campagne HRM. Het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving. In deze onzekere tijden zijn ondernemers meer dan ooit gebaat bij een goede afwikkeling van de vele HR uitdagingen. In de aankomende edities van Utrecht Business willen we graag diverse specialisten aan het woord laten die de ondernemers in uw regio helpen om HR- en salarisprocessen te waarborgen. Al deze items zullen het dossier HRM gaan vormen. Met deze campagne krijgen onze bezoekers een ruim beeld van de HR experts in de regio en hun mogelijkheden.

Campagne Financieel Management en Vermogensbeheer. In deze onzekere tijden zijn ondernemers gebaat bij een goede administratie, optimaal gebruik van belastingaftrek, inzicht in kostenposten en de juiste investeringen. Ook het beheer, planning van vermogen en verkrijging van een financiering voor bijvoorbeeld investering en innovatie is nu lastiger dan ooit. In de aankomende editie van Utrecht Business willen we graag diverse specialisten aan het woord laten die de ondernemers in uw regio financieel kunnen ondersteunen in de meest brede zin van het woord, ook in het kader van de huidige context en maatregelen. Al deze oplossingen zullen het dossier financiering gaan vormen.Tevens aandacht voor de belastingmaatregelen 2021.

Verder nog heel veel meer. Indien u mee wilt liften op één van deze campagnes, of indien u een nieuw concept heeft ontwikkeld naar aanleiding van corona of iets anders met nieuwswaarde wil delen via UTRECHT BUSINESS, neem dan contact met mij op via ruben@vanmunstermedia.nl en laat u mobiele nummer achter dan neem ik met u contact op om dit verder te bespreken.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement