Nieuws

11-11-2020 16:20

Thema's Utrecht Business Maart 2021

Praat mee en haak in op de volgende thema's in Maart: Woning- en Utiliteitsbouw trends en ontwikkelingen, MADE IN Utrecht, Electric Mobility, campagne Financieel Management en Vermogensbeheer, Fusies en overnames en nog heel veel meer. 

Electric Mobility... de nieuwste trends, auto's, fietsen en mogelijkheden.

Campagne Woning- en Utiliteitsbouw trends en ontwikkelingen. Woningbouw is een belangrijke pijler onder de regionale economie. Relevantie utiliteitsbouw is evident. We hebben aandacht voor nieuwe utiliteit – en woningbouwprojecten, projectontwikkelaars, makelaars, bouwers, banken, financieel adviseurs, installateurs, duurzame energie, groothandel, inrichters, interieurbouw en advies, beveiliging, kunst... etc.

MADE IN UTRECHT. In Utrecht gebeurt het! Wij weten dat natuurlijk al lang, maar niet iedereen weet dat. En vooral niet iedereen kent elkaar en elkaars activiteiten. Zonde! Onder de noemer ‘Made in Utrecht’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft. In iedere editie van Utrecht Business verschijnt een Made in Utrecht Special. Waar we het over gaan hebben? Over van alles wat er speelt binnen bedrijven in de productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek. Elke special sluiten we af met een verslag van de UB Academy: zes keer per jaar, bij een bedrijf op locatie, zodat je ook letterlijk een kijkje in andermans keuken kunt nemen.

Campagne Financieel Management en Vermogensbeheer. In deze onzekere tijden zijn ondernemers gebaat bij een goede administratie, optimaal gebruik van belastingaftrek, inzicht in kostenposten en de juiste investeringen. Ook het beheer, planning van vermogen en verkrijging van een financiering voor bijvoorbeeld investering en innovatie is nu lastiger dan ooit. In de aankomende editie van Utrecht Business willen we graag diverse specialisten aan het woord laten die de ondernemers in uw regio financieel kunnen ondersteunen in de meest brede zin van het woord, ook in het kader van de huidige context en maatregelen. Al deze oplossingen zullen het dossier financiering gaan vormen.Tevens aandacht voor de belastingmaatregelen 2021.

Verder nog heel veel meer. Indien u mee wilt liften op één van deze campagnes, of indien u een nieuw concept heeft ontwikkeld of iets anders met nieuwswaarde wil delen via UTRECHT BUSINESS, neem dan contact met mij op via ruben@vanmunstermedia.nl en laat u mobiele nummer achter dan neem ik met u contact op om dit verder te bespreken.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement