Nieuws

18-11-2020 14:44

Muntstad Business Center Nieuws

Nieuwsbrief #1 Business center
  Nieuwe modellen, nieuwe regels, nieuwe mogelijkheden: de autowereld is continu in beweging. Bij Muntstad Business Center volgen we de jongste ontwikkelingen op de voet en informeren we u daar graag over. Zo kunt u voor uw bedrijf de beste mobiliteitsoplossingen kiezen, als het gaat om comfort, representatie, veiligheid en beheer.
 
In deze eerste editie van de Muntstad Business Center nieuwsbrief, besteden we aandacht aan twee 100% elektrische nieuwkomers. De moeite van het bekijken waard, ook omdat ze elk (nog) 8% bijtelling hebben. Daarnaast staan we stil bij de uitdagingen van de coronacrisis. Goed om te weten: we bieden u diverse mogelijkheden om daar slim op in te spelen. 
 
Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u ons contacteren. Want bij Muntstad Business Center staan we natuurlijk altijd klaar voor een persoonlijk advies.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het Muntstad Business Center
 
     
 
  Bijtellingsvoordeel  
 
 
 
 
  Volkswagen ID.3  
 
Volkswagen ID.3
100% elektrisch, nu nog 8% bijtelling
 
Eén van de zakelijke voordelen van elektrisch rijden is natuurlijk de lage bijtelling. Zo kunt u de nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.3 nu nog rijden met slechts 8% bijtelling. Maar let op: volgend jaar gaat de bijtelling weer omhoog!  
 
Lees meer
 
 
 
 
  Elektrisch rijden  
 
 
 
 
  Audi e-tron quattro  
 
Audi e-tron quattro
Dynamisch, sportief én ook nog met 8% bijtelling 
 
Voor de 100% elektrische Audi e-tron geldt hetzelfde als voor de Volkswagen ID.3: u kunt alle modellen nu nog rijden met 8% bijtelling. Dus ook die sportieve en krachtige nieuwkomer: de Audi e-tron Sportback, de eerste volledig elektrische Sportback. 
 
Lees meer
 
 
 
 
  Wagenparkbeheer  
 
 
 
 
  Flexibel wagenparkbeheer  
 
Flexibel wagenparkbeheer
Mobiliteitsoplossingen in moeilijke tijden
 
De coronacrisis stelt ondernemers voor pittige uitdagingen. Ook als het gaat om mobiliteit. Flexibiliteit is vandaag de dag het sleutelwoord voor effectief en kostenefficiënt wagenparkbeheer. Muntstad denkt met u mee. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
  Muntstad Facebook   Muntstad Instagram   Muntstad LinkedIn  
 
     
 
Muntstad
De Meern, Zeist,
Nieuwegein.
T. 030-6007030
E.info@muntstad.nl
www.muntstad.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement