Nieuws

03-12-2020 11:04

Stream to dine biedt coronaproof zakelijk kerstdiner

Het ontmoeten van zakenrelaties en/of collega’s onder het genot van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen in een bijzondere ambiance was geen vraag, maar een vanzelfsprekendheid. Echter, sinds COVID-19 is deze vanzelfsprekendheid totaal verdwenen en is men naarstig op zoek naar alternatieve mogelijkheden om zakenrelaties alsnog te kunnen ‘omarmen’ en de teamspirit van medewerkers vast te kunnen houden. Een eenduidige vraagstelling waar het bedrijfsleven mee worstelt.

Gastromice biedt dé oplossing in de huidige 1,5 meter samenleving. Een unieke livestream food experience die het mogelijk maakt om landelijk grootschalige diners te organiseren waarbij deelname ‘onbeperkt’ is. Het Huis vol Smaak is met haar 6 catering labels exclusieve partner van Gastromice. 

Stream to dine
Samen met opdrachtgevers creëren de catering labels van het Huis vol Smaak een uniek eigen digitaal pop-up restaurant in de geborgenheid van de huiskamers van de gasten. De gasten ontvangen een luxe dinerbox met een 4 gangen menu waarbij ze zelf zorgen voor de finishing touch van de gerechten. Hierin worden de gasten via een livestream begeleid door de oproepbare streaming ober. Deze innovatieve service biedt de gasten de vaak ontbrekende high touch tijdens het ‘thuis uit eten’.

Tijdens het diner worden gasten met elkaar in contact gebracht voor een gezamenlijke videochat en is er voor de organisatie ruimte voor digitale corporate boodschappen of speeches. Ook kan digitaal entertainment worden toegevoegd passend bij de sfeer van het event.

Een verrassend avondvullend diner, waarbij bij de gasten van het pop-up restaurant een blijvende herinnering “mee naar huis nemen”.

Over Huis vol Smaak
In het Huis vol Smaak werken 6 exclusieve party catering labels samen. Ze zijn hiermee een van de grootste partycateraars van Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars krachten, vakmanschap, kennis en kunde. Tegelijkertijd heeft ieder label zijn eigen visie, een eigen smaak. De labels zijn: Ma Guise, Taat & de Regt, Cuisine on tour, Maitre Frederic, Grand Catering en Verhaaf.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement