Nieuws

10-12-2020 12:26

Virus en bacterie vrij met de Sanity Air

Een leven zonder zorgen wenst toch iedereen? Op dit moment is COVID-19, het Coronavirus, de zorg van ons allemaal. Wat is de volgende bedreiging die in de lucht zweeft? Gaat dit ook onze gezondheid en economie raken?

Het blijkt dat voorspellingen op dit gebied niet te doen zijn! Bacteriën, virussen, pollen en fijnstof vormen een aanslag op onze gezondheid. Aerosolen gebruiken fijnstof, pollen en microdruppels als transsportmiddel voor het verplaatsen van virussen en bacteriën.

De Sanity Air

De Sanity Air Sanity Air is een luchtreinigingssysteem dat aerosolen met virussen en bacteriën uit de lucht dood. Het presteert dit zonder gebruik te maken van additieven en/of gevaarlijke chemicaliën. Hierdoor is het niet schadelijk voor mens en dier. De Sanity Air is de veilige en gezonde oplossing om de lucht te steriliseren en te zuiveren terwijl jouw medewerkers en klanten zich op jouw locatie bevinden.

 

Hoe werkt het?

Sanity Air trekt lucht aan, filtert, desinfecteert en stoot schone zwevende microdruppeltjes uit. Het volledige luchtvolume wordt door middel van actieve koolfilters en ultraviolet stralen gezuiverd en gesteriliseerd.Het energieverbruik van de Sanity Air is laag en te vergelijken met een gemiddeld huishoudelijk apparaat, waardoor het langdurig kan worden gebruikt. De Sanity Air is van hoge kwaliteit doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardig gecertificeerde Europese componenten.

De Sanity Air kan zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden aan de muur, het plafond of op een plateau. De Sanity Air is verkrijgbaar in de kleuren: all black, silver, art deco brown en pure white.

Het OMS-i schone-lucht-programma

De luchtkwaliteit binnen kantoren, scholen, horeca, zorgcentra en kinderdagverblijven is niet vrij van bacteriën, virussen, pollen en fijnstof. Dit veroorzaakt irritatie van de luchtwegen of erger: zieke medewerkers.

Wat is het OMS-i schone-lucht-programma?

De ECOntroller wordt opgehangen in de ruimten waar jij de luchtkwaliteit wil meten. Door meegeleverde software worden, realtime en draadloos, de metingen uitgelezen en gepresenteerd op het dashboard. Het dashboard bestaat uit diverse meters en grafieken dat wordt geïnstalleerd op een mobiel apparaat zoals een laptop of tablet. Bij normoverschrijdingen ontvang je een alarmeringsbericht dat jou waarschuwt bij de aanwezigheid van een schadelijke stof in de lucht. Naast het meten van de luchtkwaliteit biedt OMS-i met de Sanity Air de oplossing voor het verbeteren en verschonen van de luchtkwaliteit binnen jouw pand. Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte op maat?

Prijsindicatie: € 595,- excl. BTW, softwarelicentie en installatiekosten.

Neem contact op:

Haagweg 51
2321 AC Leiden
+31 (0)6 – 514 587 96
info@oms-i.nl
www.oms-i.nl

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement