Nieuws

07-01-2021 15:06

Boek: Hoe houd je je (thuis)werkdag ontspannen?

Cate Sevilla geeft in haar boek Laat je niet gek maken door je werk advies aan vrouwen die proberen hun uiterste best te doen op het werk, maar die het soms even niet zien zitten tussen alle targets, kantoorpolitiek en zoommeetings door. Dit praktische, humoristische en vooral eerlijke boek dat vrouwen helpt om te overleven op de moderne werkplek verschijnt op 21 januari bij uitgeverij Spectrum.
 
Of je je nu staande moet houden in een giftige werkomgeving, vecht tegen een burn-out, herstelt van een ontslag of worstelt welke kant je op wilt met je carrière: Cate Sevilla is er voor jou om je door de werkdag heen te helpen en je carrière richting te geven.
 
Cate Sevilla over haar boek: "Ik heb gewerkt bij gigantische bedrijven als Google (waar mijn dagen bestonden uit agressieve bazen, gratis gebak en veel tranen) en brakke start-ups zoals The Pool (waar ik hoofdredacteur was tot het daar helemaal mis ging), ik heb veel stressvolle en ronduit belachelijke werksituaties meegemaakt die me veel inzicht hebben gegeven in hoe we onszelf kunnen helpen in deze lastige systemen. Op basis van de lessen die ik heb geleerd en interviews met deskundigen is Laat je niet gek maken door je werk een herkenbaar en geruststellend boek geworden voor de rommelige, stressvolle en soms bizarre kanten van werk waar we te weinig over praten."
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement