Nieuws

26-01-2021 09:29

PAY. is met uitgebreid betaalsysteem aanbevolen partner voor Shopware 6

Shopware, het grootste e-commerce platform in Duitsland, en PAY, dé Nederlandse betaaldienstverlener, bundelen hun krachten om door te groeien in Europa.  Hierdoor kunnen Shopware-gebruikers de flexibele checkout van PAY. en haar 42+ betaalmethoden voortaan eenvoudig in hun webshop integreren.

“PAY. versterkt haar samenwerking met Shopware als Preferred Technology Partner en als één van de aanbevolen betalingsverwerkers voor Shopware. Met de eindgebruiker in gedachten hebben wij een flexibele, uitgebreide en toch eenvoudige plugin ontwikkeld. De PAY. plugin voor Shopware biedt meer dan 42+ betaalmethoden waaronder de steeds populairder wordende in3, Klarna en AfterPay. Daarbij sluit deze samenwerking goed aan op onze ambitie om de grootste omnichannel PSP van Europa te worden. Met Shopware 6 is het mogelijk om alle online en offline verkoopkanalen te integreren en met elkaar te laten communiceren die wij natuurlijk onder één dak kunnen verwerken. Dat is PAY. Vanzelfsprekend.” zegt Ellen Cruickshank, Partner Manager bij PAY.

Shopware 6 verovert in hoog tempo heel Europa
Shopware is het grootste e-commerce platform in Duitsland en ook volledig in Duitsland ontwikkeld. De laatste jaren is het systeem van Shopware volledig opensource geworden. Hierdoor kon Shopware nog harder groeien. Ondertussen heeft het e-commerce systeem heel Europa veroverd samen met een toegewijd netwerk van Shopware partners. PAY. is er daar één van. Shopware 6 is de nieuwste versie van dit systeem en biedt een volledig nieuwe omgeving voor het bouwen én beheren van webshops.

Plug and Play - binnen 15 minuten live
Een Shopware webshop kan binnen enkele stappen worden opgezet. PAY. maakt het makkelijk voor de merchant om direct te starten met het ontvangen van betalingen dankzij een eenvoudige integratie. Zowel de online betalingen als de pinbetalingen in de fysieke winkels komen samen in één Admin portal van PAY.

Nog meer toegevoegde waarde dankzij krachtige samenwerking
Zowel PAY. als Shopware zijn enorm trots op de samenwerking. “PAY. is een sterke en betrouwbare partner en we zijn erg blij dat deze populaire betalingsdienstaanbieder deel uitmaakt van ons netwerk. De omnichannel-aanpak van PAY. past heel goed bij ons product en met dit partnerschap zullen wij ons beide toekomstig versterken” zegt Patrick Büngener, Sales & Relations Manager Benelux bij Shopware.

Marc Dumortier, CEO van betaalprovider PAY. beaamt dat: “PAY. gelooft in de kracht van samenwerkingen. Middels deze samenwerking kunnen zowel PAY. als Shopware van nog meer toegevoegde waarde zijn voor merchants en prospects.”

Over PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Door gebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer creëert PAY. als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline.

delen:

Informatie over de auteur

Priscilla-Fleur Hellemons | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
PAY. | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Dalsteindreef 141
1112 XJ
Diemen
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement