Nieuws

06-04-2021 09:53

Lancering platform LiDRS Online

LiDRS heeft grote ambities in een tijd waar leiderschapsontwikkeling en digitalisering samenkomen. LiDRS Online lanceert vandaag een nieuw platform voor leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. Een uniek dashboard dat leren en ontwikkelen leuk maakt, medewerkers betrekt en vooral waarde toevoegt aan de organisatie.

Het meetbaar maken hiervan door te sturen op bruikbare HR metrics, het meten van de prestatie op de kernwaarden van jouw bedrijf en het daadwerkelijk verbeteren van teamprestaties en leiderschapsontwikkeling. Dat is waar het LiDRS online platform voor staat. Jochen Hekker, algemeen directeur van LiDRS, vertelt dat zijn bedrijf al jaren werkt aan leiderschapsontwikkeling via training, coaching en adviestrajecten. Het ontbrak echter aan het meetbaar maken van succes. Natuurlijk zullen trainings-, coachings- en adviesbureaus deze ontwikkeling niet allemaal juichend omarmen, want het succes van een training of adviesopdracht wordt ineens inzichtelijk. Zelf vindt Jochen dit geen enkel probleem: “Wij geloven in de kracht van onze interim managers, adviseurs, trainers en coaches en doen niets liever dan onze toegevoegde waarde meetbaar maken”.

Een uniek dashboard
De filosofie van het platform is ontstaan door de inzet van LiDRS als Human Factor trainers in de luchtvaart en scheepvaart. Door het werken met cockpits en dashboards én de link naar het in 2014 ontwikkelde LiDRSmodel®, werd al gauw het fundament gelegd voor het meetbaar maken van de inzet van LiDRS. Inmiddels is dit een uniek dashboard geworden, waarbij gebruikers door middel van animaties worden begeleid bij het invullen van het dashboard. Uiteraard op basis van 360 graden feedback.

LiDRS Online
LiDRS Online is de digitale telg in de LiDRS Groep. Trainingen bij LiDRS zijn specifiek gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, het vergroten van eigenaarschap en het verbeteren van teamprestaties. Door aansprekende, action-based trainingen en workshops, hands-on interim managers en doorgewinterde coaches, maakt LiDRS het verschil. Niet voor niets zijn zij uitgeroepen tot de meest invloedrijke organisatie op het gebied van leiderschapsontwikkeling binnen Europa. Kijk voor meer informatie over LiDRS Online of een gratis demonstratie van de portal op www.lidrsonline.nl
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement