Nieuws

17-11-2021 14:24

Van Munster Media Groep, uitgever van Utrecht Business, breidt bereik verder uit

De Van Munster Media Groep van uitgever Michael van Munster geeft al bijna twintig jaar magazines uit, waaronder Utrecht Business. Ook voetbaltijdschriften Elf Voetbal en PANNA! verschijnen al jaren onder de vlag van de Nijmeegse uitgeverij. PANNA! heeft nu de krachten gebundeld met GOAL!, waarmee de twee grootste voetbalmagazines voor de Nederlandse jeugd nu samen verder gaan als één titel: PANNA! Daarmee is PANNA! nu in één klap het grootste magazine voor voetballiefhebbers in de leeftijd van zeven tot dertien jaar. 

“Een mooie stap voor onze uitgeverij”, vertelt uitgever Michael van Munster over de overname van GOAL!. “Bovendien draagt de krachtenbundeling bij aan onze ambitie om lezen én bewegen te stimuleren bij de Nederlandse jeugd. Educatief en vermakelijk dus en daarmee een tijdschrift waar zowel de kinderen als hun ouders blij van worden.”

PANNA!, een uitgave van Van Munster Media Groep en geproduceerd door de redactie van ELF Voetbal, verschijnt voortaan veertien keer per jaar, exclusief de jaarlijkse PANNA!-agenda. 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement