Nieuws

10-01-2022 10:55

Congres of vergadering bij hotel

Wanneer je een congres of een vergadering wil organiseren, wil je goed voor de dag komen. Dat zaaltje in de buurt is misschien leuk, maar met een zaal in een luxe hotel laat je toch een professionelere indruk achter. Het afhuren van een zaal gaat niet alleen om de ruimte zelf, maar ook om de catering en de aankleding. Wil jij jouw klanten of medewerkers een echte beleving geven? Lees dan dit artikel!

Alle benodigdheden aanwezig
Je herkent het misschien wel. Je wilt vergaderen, maar de beamer werkt niet. Of er is geen flipover. Gelukkig zijn deze zaken allemaal geregeld wanneer je een vergaderruimte huren Utrecht, dankzij de geweldige audiovisuele faciliteiten. Pennen en blocnotes zijn ook aanwezig, net als een vergaderkit en een flipover. En je wilt natuurlijk wel dat jouw medewerkers of andere gasten lekker kunnen zitten. Dit is dankzij de heerlijke stoelen mogelijk.

Verschillende zalen
Dankzij de vele zalen die hotels vaak bieden, is het ook geschikt als congreslocatie Utrecht. Hier kun je een geweldig congres organiseren en heb je genoeg ruimte voor het gewenste aantal bezoekers. Het professionele team kan jou adviseren op bijvoorbeeld indeling, aankleding en de juiste zaal. Qua zalen is er heel veel keuze, of je nou een vergadering organiseert of een groter evenement met standhouders en sprekers.

Volop parkeergelegenheid
Je wilt natuurlijk voorkomen dat de gasten zich stressen. Niks is vervelender dan eerst een kwartier een parkeerplaats moeten zoeken, vervolgens nog een betaalautomaat moeten vinden waarbij je veel geld kwijt bent en tot slot vijfhonderd meter moeten lopen voordat je bij de vergadering aanwezig bent. Gelukkig is er bij hotels volop mogelijkheid om gratis te parkeren. Zelfs voor de elektrische auto’s zijn er laadpalen aanwezig. Daarnaast is het met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Catering
Zelf wil je natuurlijk niet hoeven na te denken over het drinken en het eten. Zelf in de weer gaan met koffiekannen of hapjes is lastig wanneer je vergadert. Gelukkig kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, mineraalwater en frisdrank. Je kunt uit verschillende arrangementen kiezen zoals een lunchbuffet of een driegangendiner. Ook voor in de avonden kun je kiezen uit een borrelarrangement met lekkere borrelhapjes. Zo zorg je er voor dat je zakelijke contacten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.

Optie tot overnachting
Wanneer je een vergadering of congres bij een hotel organiseert, kunnen gasten ervoor kiezen om te blijven overnachten. Ze rusten dan heerlijk uit op goede bedden, kunnen ze in de ochtend even een heerlijke douche nemen en daarna aan de ontbijttafel aanschuiven. Zo gaan ze goed verzorgd en met een voldaan gevoel weer naar huis. Om vervolgens nog lang na te praten over deze luxe, zakelijke ervaring.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement