Nieuws

01-04-2022 13:39

Neo-Mundo breidt verder uit: kantoor in Utrecht én nieuwe collega

Neo-Mundo, een executive search en consultancybureau in de zorg, bestond onlangs tien jaar. Een mooi moment om vooruit te kijken. Zij zien de zorg de komende jaren voor grote ontwikkelingen staan, waar zij graag hun steentje aan bij willen dragen. Neo-Mundo heeft de ambitie om niet alleen de randstad, maar ook de rest van Nederland kennis te laten maken met de diensten die zij aanbieden. Dit heeft geresulteerd in twee mooie ontwikkelingen: een nieuwe vestiging én uitbreiding van het team in een nieuwe regio.  

Een nieuw kantoor
In maart 2022 heeft Neo-Mundo haar tweede vestiging geopend. Na een eerste kantoor in Rotterdam is het bedrijf nu ook in Utrecht, in het pand van Newday Offices aan de Atoomweg, gevestigd. “Een mooie stap die past bij onze groeiambitie en dus ook een stap waar we heel trots op zijn”, vertelt Mijke Eggink, eigenaar van Neo-Mundo. “We blijven uiteraard ook vanuit ons kantoor in Rotterdam werken, maar met dit nieuwe kantoor kunnen we zorgorganisaties buiten de randstad nóg beter ondersteunen."

Een kantoor centraal in Nederland lijkt de beste stap voor Neo-Mundo op dit moment. Het bedrijf is de afgelopen vijf jaar van 2 naar 18 medewerkers gegroeid. “Het nieuwe kantoor wordt een plek waar collega’s uit verschillende regio’s de verbinding met elkaar opzoeken en waarvandaan we een groot deel van Nederland van dienst kunnen zijn”, licht Mijke toe.

Uitbreiding in collega’s
De groeiambitie resulteert niet alleen in een tweede kantoor, maar ook in het aannemen van nieuwe collega’s in een gebied waar Neo-Mundo nu nog minder actief is. “Per 1 april is Ingrid Hollander bij Neo-Mundo als consultant gestart. Ingrid is woonachtig in en bekend met de regio en snapt daardoor goed waar organisaties regionaal, in Oost-Nederland, van wakker liggen”, laat Mijke weten.

“Al onze consultants kennen de zorg van binnen en van buiten. Hoewel de meeste zorgorganisaties in Nederland zich met vergelijkbare vraagstukken bezighouden, kan dit op regionaal niveau toch verschillen. Mooi om dan een collega te hebben die een, voor ons relatief nieuw gebied, goed kent. Het is onze ambitie om uiteindelijk twee teams in Oost-Nederland op te zetten, met de komst van Ingrid zijn we hier officieel mee gestart”, vertelt Mijke trots.

Neo-Mundo is blij met de komst van Ingrid en kijkt ernaar uit bestaande én nieuwe opdrachtgevers en kandidaten uit Oost-Nederland in Utrecht te mogen ontmoeten. 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement