Nieuws

16-06-2022 15:29

eVerbinding 'Hybride Werkgever van het Jaar' - Regiowinnaar Utrecht

eVerbinding, marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland, is uitgeroepen tot ‘Hybride Werkgever van het Jaar’ in de categorie 20-50 medewerkers in de regio Utrecht. Deze erkenning, de zogenoemde Zo Werkt Het-award, is in het leven geroepen door de verschillende mobiliteitsregio’s in Nederland en wordt uitgereikt aan organisaties die hybride werken stimuleren en een voorbeeldrol vervullen. 

Medewerkers hadden tot eind mei de tijd om hun organisatie te nomineren en konden via een motivatie aangeven waarom hun organisatie volgens hen de beste hybride werkgever was. Organisaties werden ingedeeld op basis van aantal werknemers. Academie Werkend Leren (1-20 medewerkers), Koninklijke Horeca Nederland (50 – 200 medewerkers) en ProRail (200+ medewerkers) waren de andere gelukkigen uit de regio Utrecht. 

Uitreiking
Op 7 juni werden de Utrechtse regiowinnaars tijdens een webinar bekendgemaakt. Johan Schaeffer, oprichter van eVerbinding, reageerde verrast en enthousiast: 

“Hybride werken zit verweven in onze bedrijfscultuur; sinds de oprichting 10 jaar geleden werken we volledig in de cloud. Ook voor corona werkten de meeste medewerkers al deels vanuit huis. De hybride basis was dus al gelegd, alle informatie was elektronisch beschikbaar en we communiceerden via Teams. Het is mooi om te zien dat onze medewerkers onze werkwijze erg waarderen. We hebben inmiddels zelfs collega’s in het buitenland die volledig remote werken en zich gelukkig nog steeds onderdeel van het team voelen.”

Het winnen van deze award is ook een mooie knipoog naar e-facturatie. Het sluit uitstekend aan bij hybride werken en organisaties kunnen 24/7 door als het gaat om het verzenden, ontvangen en verwerken van hun facturen.  

Juryrapport
In het juryrapport stond onder andere dat het kantoor van eVerbinding is ingericht op hybride werken. Er is een gezamenlijke weeklunch (maandag), waar iedereen remote of fysiek kan aansluiten. Er is zelfs de mogelijkheid om vanuit het buitenland te werken. Maar de doorslag is wel dat hybride werken niks nieuws is, en dit ook al voor corona normaal was. 

Mobiliteitsregio’s
In iedere regio in Nederland zijn er mobiliteitsnetwerken voor werkgevers. Deze geven advies op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit. Daarnaast kun je via het netwerk in contact komen met andere organisaties die met dezelfde mobiliteitsthema’s bezig zijn. Er is hierbij een duidelijke missie: flexibel werken en een slimme & duurzame mobiliteit moet mogelijk zijn binnen iedere organisatie. De Zo Werkt Het Award is in het leven geroepen om hybride werken onder werkgevers te stimuleren.

Over eVerbinding
eVerbinding (eConnect International B.V.) is toonaangevend in e-facturatie en e-procurement via Peppol. Als marktleider in Nederland doen we dit vanuit een hele duidelijke visie. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Onze missie: een volledig automatische administratie voor iedereen!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement