Nieuws

25-07-2022 08:15

Nyenrode studs halen geld op voor Swim met ludieke actie

Een team van 20 studenten van Nyenrode Business Universiteit uit Breukelen heeft zich samen ingeschreven voor Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht op 28 augustus en heeft een leuk idee voor fondsenwerving bedacht. Door hun blauwe Swim badjassen te laten sponsoren en bedrukken willen de Nyenrode Studs samen minimaal €10.000,- bij elkaar krijgen voor onderzoek naar kanker.

Het studenten team heeft zich als doel gesteld om samen €10.000 op te halen voor onderzoek naar kanker. Daarom bedachten ze een unieke manier om geld op te halen. Uit de oude voorraad van Swim to Fight Cancer namen ze 20 badjassen over. Nu zoeken ze sponsors die graag met hun naam of logo op de achterkant van een badjas zouden willen tegen €200,- per logo. Die opbrengst gaat 100% naar Swim to Fight Cancer. Het team heeft al een aantal sponsoren overtuigd, maar is nog op zoek naar veel meer sponsoren. Deze zomer proberen ze bedrijven in en buiten de Stichtse Vecht warm te laten lopen voor de sponsoractie.

Luuk Jonk, een van de initiatiefnemers van het team, vertelt dat toen de organisatie van de Swim op Nyenrode Business Universiteit kwam om mensen op te roepen mee te doen, er direct een grote groep enthousiast was. Het team bestaat uit bachelors en masters studenten van Nyenrode. 

Trainen
Om goed voorbereid aan de Swim te starten hebben ze een professionele trainer bereid gevonden om de groep te trainen. Luuk: “Omdat Nyenrode aan de Vecht zit is dat standaard al ons zwemwater, maar we willen nu een aantal keer professioneel trainen met elkaar”.

Wil je de studenten sponsoren? Mail dan naar info@stichtsevecht.swimtofightcancer.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement