Nieuws

13-09-2022 08:51

Internationale award voor Jaarbeurs-app

Koninklijke Jaarbeurs Utrecht won de internationale UFI Digital Innovation Award 2022 voor de Jaarbeurs Live app. UFI is een wereldwijde associatie van evenementenlocaties en -organisatoren. Voor de award lag dit jaar de focus op digitale innovatie die de terugkeer van live events ondersteunt. Uit ruim dertig inzendingen wereldwijd zijn drie finalisten gekozen. 

De jury van de UFI Digital Innovation Award selecteerde Jaarbeurs voor de ontwikkeling van de gehele digitale oplossing. Naast winnaar Jaarbeurs drongen ook Messe München (Duitsland) en Expoplatform uit het Verenigd Koninkrijk door tot de finale.

“Met elf beurshallen is het voor bezoekers vaak eindeloos zoeken waar ze naartoe moeten,” zegt Aletta Kok, Chief Marketing & Digital Officer Jaarbeurs. “Dit is vanaf nu verleden tijd. Met onze nieuwe app bieden we bezoekers een digitale plattegrond en navigeren we ze nauwkeurig door onze beurshallen. Zo halen ze veel meer uit hun bezoek. Ook bundelt de app informatie over ticketing, parkeren en crowd control.”
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement