Nieuws

14-09-2022 09:04

Suzanne Steegmans in dienst bij KienhuisHoving in Utrecht

Per 15 september 2022 zal mr. Suzanne Steegmans zich aansluiten bij KienhuisHoving advocaten en notarissen. Zij is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en het arbeidsrecht in de zorg. Suzanne zal werkzaam zijn vanuit de vestigingen in Utrecht en Enschede en deel uitmaken van het Team Gezondheidsrecht (van de praktijkgroep Arbeidsrecht) van KienhuisHoving. Hiermee breidt KienhuisHoving haar dienstverlening in de zorg én de advocatuur in Utrecht verder uit.

Suzanne is sinds 2010 advocaat en heeft hiervoor bij KBS advocaten in Utrecht gewerkt, waar zij zich voornamelijk op de zorg heeft gericht en zich heeft gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en arbeidsrecht.

Over KienhuisHoving advocaten en notarissen
KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in Oost-Nederland, met ook een vestiging in Utrecht. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 120 medewerkers, waaronder circa 50 advocaten en 13 notarissen/kandidaat-notarissen. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. De specialismen van KienhuisHoving omvatten aanbestedingsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, banking & finance, bestuursrecht, bouwrecht, commercieel vastgoed, contracten-, proces- en aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht, huurrecht, herstructurering & insolventierecht, mededingingsrecht, milieurecht, omgevingsrecht, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht, intellectueel eigendom, ICT-recht & privacy.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement