Nieuws

16-09-2022 09:58

Masterclass online marketing en digitalisering

Utrecht Business organiseert op 18 oktober 2022 een masterclass online marketing en digitalisering. In Koetshuis de Haar delen Maurits Dijkgraaf (PAQT) en Jelte van Echtelt (LAAIEND) hun kennis, tips en tricks over deze cruciale thema’s. Toegang is gratis. Er is plaats voor dertig deelnemers; vol is vol.

Over de Masterclass-leiders
“Digitaal transformeren; waarom zou je?” is de prikkelende titel van de bijdrage van Maurits Dijkgraaf. Hij is oprichter van het Utrechtse softwarebedrijf PAQT. Vanuit technisch bedrijfskundig perspectief maakt PAQT samen met opdrachtgevers altijd eerst een positieve businesscase. Want alleen dan ontstaan innovatieve oplossingen die haalbaar, zinvol en vooral rendabel zijn. Maurits zet zijn kennis ook met veel plezier in bij het begeleiden van startups.

“Als de basis staat, gaan we vlammen!”, stelt Jelte van Echtelt. Hij deed ruime media-ervaring op bij grote Nederlandse uitgevers als Persgroep en Sanoma|SBS. Bij laatstgenoemd bedrijf was Jelte eindverantwoordelijk voor drie verschillende businessunits. In 2017 won hij de Carl Lipp-prijs als mediavertegenwoordiger van het jaar. De drang om zelf te ondernemen leidde tot de start van LAAIEND. Dit online marketingbureau timmert flink aan de weg en werkt voor prominente klanten als ANWB, Bakker Bart en Amigos.

Programma
De Masterclass online marketing en digitalisering vindt op 18 oktober plaats in Koetshuis de Haar (Haarzuilens). Het programma start om 12.00 uur met de ontvangst en een lunch. Na de presentaties van Jelte van Echtelt en Maurits Dijkgraaf is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje. Om 16.15 uur eindigt de Masterclass.

Meer informatie en aanmelden via bas@vanmunstermedia.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement