Nieuws

23-11-2022 08:56

Zeven Utrechtse bedrijven in Technology Fast 50

Jaarlijks worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland erkend voor hun uitzonderlijke groeiprestaties via de Technology Fast 50. Dit jaar staan zeven Utrechtse bedrijven in deze ranglijst: Stoov, Dytter, Blue Current, Trunkrs, Green Story, Sensorfact en Surelock.

Deze performance weerspiegelt de groei van hun vestigingsgebied. Regio Utrecht (provincie Utrecht en Gooi- en Vechtstreek) is niet alleen één van de snelst groeiende regio’s in Nederland maar ook één van de meest competitieve regio’s in Europa. 

Die groei gaat gepaard met uitdagingen op het gebied van werkgelegenheid, bereikbaarheid en een gezonde woon- en leefomgeving. Thema’s waarvoor de zeven snelle groeiers en andere bedrijven die zijn aangesloten bij ROM Utrecht Region zich samen inzetten.

ROM Utrecht Region staat voor verbinding en kennisdeling van ambitieuze en innovatieve ondernemers in de regio Utrecht en omgeving. Aansluiting bij ROM betekent ook zorg voor financiële draagkracht en toegangspoorten tot andere markten, in Nederland en het buitenland. Gezamenlijk hebben de bedrijven meer slagkracht bij het vormgeven van de toekomstige economie waarin duurzaamheid, digitalisering en gezondheid centraal staan. Deze thema’s zijn in de regio onderverdeeld in onder meer Earth Valley in Amersfoort, Life Science & Health in Utrecht en Media en Gaming in Utrecht/Hilversum.

Foto ROM Utrecht Region
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement