Nieuws

20-01-2023 15:06

Succesvolle start ZO! Utrecht Busines

Met een volle zaal, de onderscheidende entourage en een topspreker kende ZO! Utrecht Business op 19 januari een meer dan geslaagde start.

In Koetshuis de Haar gaven initiatiefnemers Bas van der Heijden (Utrecht Business) en Godfried Boogaard (Utrecht Netwerk) een toelichting op het ontstaan en de kenmerken van het nieuwe zakelijke platform ZO!. Maar de hoofdrol tijdens de kick-off was zonder twijfel weggelegd voor Hans van Breukelen.

De voormalig topkeeper bracht een persoonlijk, openhartig verhaal over succes, tegenslagen en de manier om daarmee om te gaan. Van Breukelen rechtte de rug na ingrijpende gebeurtenissen als het overlijden van zijn vrouw, het beruchte polletje en een mislukte periode als technisch directeur bij de KNVB. Op basis van deze levenservaringen hield Van Breukelen een indringend betoog over mentale innovatie.

Na de succesvolle kick-off krijgt ZO! een vervolg met masterclasses, workshops en thematische bijeenkomsten. Op donderdag 16 februari vindt een Masterclass plaats met als titel Ondernemen in 2023: Hoe nu verder? In samenwerking met Claassen, Moolenbeek & Partners en KienhuisHoving is dan aandacht voor de disbalans op de arbeidsmarkt, afrekenen met de coronaperiode, expansie en verkoop.

Meer informatie over het programma van ZO! en de voordelen van het lidmaatschap is hier te vinden.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement