Nieuws

06-02-2023 15:19

Unieke locaties voor seizoensborrels ZO! Utrecht Business


Na de succesvolle kick-off met Hans van Breukelen zijn de locaties bekend voor de seizoensevenementen van ZO! Utrecht Business. Stuk voor stuk gebouwen met een opmerkelijke historie.

Gastheer van de Lenteborrel van ZO! in mei is Fort de Gagel. Deze versterking aan de rand van Utrecht werd vanaf 1819 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Sinds kort maakt Fort de Gagel naam als bijzondere evenementenlocatie.

De Mariënhof in Amersfoort kan bogen op vijfhonderd jaar historie. Het complex deed onder meer dienst als stadsklooster en burgerweeshuis. Anno 2023 faciliteert de Mariënhof ontmoetingen en bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Daaronder de Zomerborrel van ZO! in juli. 

Voor de Herfstborrel (oktober) keert ZO! terug naar Utrecht. Ook daarvoor is met Grand Hotel Karel V een unieke plek gevonden. Ooit thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers, later militair hospitaal voor koning Lodewijk Napoleon. Nu is Karel V een luxe vijfsterrenhotel en evenementenlocatie in het Utrechtse stadshart.

Op de seizoensborrels leggen ZO!-leden nieuwe verbindingen onder het genot van een hapje en drankje. De data worden binnenkort bekend gemaakt.

Lid worden van ZO! kan hier.

Bas van der Heijden geeft graag meer informatie: bas@vanmunstermedia.nl
 
Tot ZO!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement