Nieuws

28-02-2023 11:43

MyCarClub: zorgeloos genieten van bijzondere sportauto’s

Iedereen geniet van mooie ervaringen en herinneringen. Zo houden veel mensen van bijzondere sportauto’s. Toch geven maar weinigen zichzelf ook de gelegenheid om erin te rijden. Met dit in gedachten startten Marcel van den Brink en Peter Slavenburg MyCarClub.

MyCarClub is er voor iedereen die wil rijden in bijzondere sportauto’s maar ze niet wil bezitten. Dus geen zorgen, geen onderhoud en geen financieel risico. Alleen genieten en mooie momenten beleven met zakenrelaties, medewerkers, partner, familieleden of vrienden.

De MyCarClub-collectie bevat op dit moment een Aston Martin Vantage Roadster en een Porsche 911 Carrera S. Het aanbod wordt de komende periode in samenspraak met leden uitgebreid met meerdere auto’s.

Members bepalen zelf hoe vaak ze rijden. De auto’s zijn eenvoudig te reserveren via een app. Ze staan in een moderne stalling, centraal in Midden-Nederland en zeven dagen per week toegankelijk.

MyCarClub past perfect in de huidige tijd want het delen van mooie objecten is veel duurzamer dan het individueel bezitten van een sportauto. Daarnaast is de stalling van MyCarClub in Houten één van de meest duurzame van Nederland, met onder andere een zonnepanelen-dak en een eigen regen-drinkwatersysteem.
Een initiatief als MyCarClub kan er ook voor zorgen dat mensen eerder kiezen voor een elektrische auto. Ze kunnen immers een paar keer per jaar toch ‘lekker ouderwets’ genieten.

Veel nieuwe MyCarClub-leden sluiten het membership zakelijk af. Dit kan voor één persoon maar ook voor meerdere medewerkers. Een zakelijk membership start dan met een inspirerende, geheel verzorgde driving experience. Zo’n dag kan ook los geboekt worden. Weer eens wat anders dan een golfclinic.

De zakelijke memberships en driving experiences zijn interessant voor het verdiepen van bestaande zakelijke relaties, het kennismaken met nieuwe contacten, het motiveren van medewerkers en het aantrekken van personeel.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.mycarclub.nl of neem contact op met Marcel van den Brink, 06-53346401/mvandenbrink@mycarclub.nl.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement