Nieuws

23-05-2023 15:02

Plieger Groep opent kantoor in Utrecht

Plieger Groep en dochterondernemingen Memodo en hoomie hebben een nieuw kantoor in gebruik genomen in bedrijfsverzamelgebouw The Cath, pal naast Hoog Catharijne. Het kantoor wordt op 25 mei feestelijk geopend door wethouder Susanne Schilderman, Koert Huisman (CEO Plieger Groep) en Daniel Schmitt (CEO Memodo internationaal).

Plieger Groep is het moederbedrijf van dochterondernemingen Plieger, ThermoNoord, Memodo en hoomie. De Groep wil de energietransitie versnellen en is actief in technische productgroepen in en rond het huis zoals sanitair, verwarming, ventilatie, airconditioning en duurzame energie.

Groothandel Memodo – actief in zes Europese landen – is gespecialiseerd in energie en batterijopslag. Start-up Hoomie neemt adviesgesprekken, klantvragen en offertes van installateurs over.

Voor Plieger Groep is de locatie in Utrecht het tweede kantoor naast dat in Zaltbommel. Met 20 showrooms, ruim 65 Plieger Express-locaties, verkoopkantoren en 4 logistieke centra heeft de Groep landelijke dekking.
Plieger werd 105 jaar geleden opgericht in Heerlen en Amsterdam.

Op de foto Koert Huisman, Erik Bijl (managing director Memodo Nederland) en Paul Willems (managing director hoomie) in het nieuwe Utrechtse kantoor (foto Plieger).
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement