Nieuws

28-08-2023 12:14

The art of scaling up: hoe kom je aan groeigeld?

Speciaal voor duurzame ondernemers met jonge bedrijven die hard groeien, organiseert Triodos Bank Nederland op dinsdag 26 september een kennissessie over opschaling en financieringsmogelijkheden. De bank organiseert deze sessie op initiatief van het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB Nederland en in samenwerking met ScaleUpNation.

Gastspreker
Als gastspreker geeft Menno van Dijk, oprichter van ScaleUpNation, inzicht in de belangrijkste succesfactoren voor startup-ondernemingen die hun volgende groeifase ingaan of daarmee al gestart zijn.

Op zoek naar groeigeld?
In een Dragons’ Den krijgen drie ondernemers de kans hun opschalingsplan en financieringsbehoefte voor te leggen aan een kritisch panel. Interesse? Geef dat dan aan bij het aanmelden. Als de keuze op jou valt, krijg je kosteloos professionele begeleiding bij het voorbereiden van je pitch.

Naast Menno van Dijk bestaat het panel uit Patty Zuidhoek, directeur Zakelijke Relaties Triodos Bank Nederland en Yousef Yousef, voorzitter netwerk Groene Groeiers.

Datum: dinsdag 26 september 2023
Tijd: 15.30-18.00 uur
Locatie: Triodos Bank, De Reehorst, Driebergen-Rijsenburg

Meer informatie & aanmelden: https://stg-prd-corp-nl.triodos.eu/evenementen/2023/the-art-of-scaling-up

Triodos Bank
Samen bouwen aan een wereld die eerlijker, groener en menselijker is. Triodos Bank werkt alleen samen met ondernemers en organisaties die zich inzetten voor blijvende, positieve verandering. Op die manier wil de bank een katalysator zijn in die sectoren die een sleutelrol spelen in de transitie naar een eerlijker, groener en menselijker wereld.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement