Nieuws

31-08-2023 15:48

Crossroads Utrecht: op investeringspad in een reuzenrad

Crossroads is een jaarlijks regionaal netwerkevent waar startups en scale-ups in contact komen met investeerders en collega-ondernemers. De 2023-editie vindt plaats op 14 september van 10.00 tot 19.00 uur op het terrein van DotSlash Utrecht.

Op de Investeerdersmarkt ontmoeten oprichters tijdens Crossroads meer dan tien verschillende investeerders waaronder ROM Utrecht Region, Rabobank, Arches en Thuja.

Startup Roulette organiseert een speeddate-evenement voor startups en investeerders op een ronddraaiend reuzenrad. Met andere woorden: een elevator pitch op 9 meter boven de grond.

Crossroads kenmerkt zich door een bruisende festivalsfeer met grote tenten op het parkeerdek, een foodcourt, straatmuziek en een bijdrage door Manon van Essen, investeerder en Dragon.

Via workshops en presentaties helpen experts uit diverse sectoren om ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. De dag vol kennis, connecties en inspiratie wordt afgesloten met een ontspannen netwerkborrel.

Crossroads wordt georganiseerd door Startup Utrecht Region in samenwerking met ROM Utrecht Region. Kaarten kosten 5 euro voor studenten en 35 euro voor ondernemers.

Meer informatie is hier te vinden.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement