Nieuws

23-10-2023 09:49

Herman Mantel Chief Commercial Officer bij Jaarbeurs

Herman Mantel wordt per 1 december de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van Koninklijke Jaarbeurs. Hij volgt Heiko Stutzinger op die Managing Director wordt van de Hamburg Messe und Congress GmbH.

Momenteel is Mantel algemeen directeur van energieplatform Connecthing. Eerder was hij adviseur Digital & Data bij Station10 en CCO bij Telegraaf Media Groep.

Als CCO is Mantel onder andere verantwoordelijk voor de eigen beurstitels van Jaarbeurs, de gast- en partnerevenementen en de diverse online platforms. Daarnaast zal hij zich richten op het verbeteren van de klantervaring, operationele efficiëntie en de ontwikkeling van nieuwe zakelijke kansen.

“Ik ben verheugd om Herman Mantel als onze nieuwe CCO te verwelkomen,” zegt Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs. “Met zijn leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring op het gebied van digital, marketing en sales ben ik ervan overtuigd dat Herman een waardevolle bijdrage zal leveren aan het verder versterken van de positie van Jaarbeurs als toonaangevende organisator en facilitator van beurzen, evenementen en congressen. Zowel live als online.”
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement