Nieuws

25-10-2023 08:52

Utrecht Groeit

Na eerdere succesvolle edities vindt op woensdag 1 november een nieuw event plaats voor founders van groeibedrijven in de regio Utrecht. Het thema van de sessie is ‘gelukkige medewerkers en sterke teams als driver van groei binnen je organisatie’.

Brian Farley, de visionaire coach die in 2011 het Nederlandse honkbalteam naar een historische gouden medaille leidde op het WK vertelt over het coachen van high performance teams. Hij onthult zijn geheimen voor succes en trekt parallellen tussen de sportwereld en het bedrijfsleven, waardoor je hier ook binnen jouw organisatie je voordeel mee kunt doen.

Dick Stegeman, oprichter van ihomer, zal je anders laten kijken naar de relatie met je werknemers. Hij gelooft dat mensen zonder managers en strikte regels kunnen floreren, zolang ze gedreven worden door de eigen intrinsieke motivatie en passie voor hun werk.

Het programma voor Utrecht Groeit:

16:00 uur - Inloop en registratie
16:30 uur - Brian Farley over het bouwen van sterke teams
17:00 uur - Dick Stegeman over de unieke cultuur binnen ihomer
17:30 uur - Peer-to-peer gesprekken met mede-ondernemers over groeiambities en uitdagingen
19:15 uur - Wrap-up, afsluiting en walking diner
20:30 uur - Einde event

Jelle Drijver host het event samen met nlgroeit. Locatie is Dotslash Utrecht.

Mis deze kans niet om te leren van toonaangevende sprekers, je netwerk uit te breiden en waardevolle inzichten op te doen voor de groei van jouw organisatie. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt! Aanmelden kan hier.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement