Nieuws

08-11-2023 14:59

ZO! Utrecht Business – Winterborrel ‘14 De Musical’ en Daphne Lodewijk (Sales Energy)

De zeer geslaagde ZO! Utrecht Business Herfstborrel bij Hotel Karel V is nog maar net achter de rug, maar wij kijken alweer met plezier vooruit naar onze vólgende bijeenkomst. Dat wordt de ZO! Utrecht Business Winterborrel in het AFAS Theater in Leusden. Die locatie is niet zomaar gekozen. Bezoekers van onze winterborrel gaan daar namelijk ook ‘14 De Musical’, de bekende musical naar het leven van Johan Cruijff, bekijken.

Verder prikkelt
Daphne Lodewijk (Sales Energy) tijdens de Winterborrel de ondernemersmindset. Zij deelt waardevolle inzichten over hoe je controle kunt houden met een scherp denkvermogen en effectieve communicatievaardigheden. Bezoekers ontdekken de synergie tussen ondernemerschap, sales, het brein, topsport en communicatie. Zo houden zij hun oog op de bal.

Herman Zondag, directeur van het AFAS Theater, vertelt over de drijfveren achter dit succesvolle theater. Net zo succesvol is de voorstelling die de bezoekers van de Winterborrel meemaken: 14, de musical over Johan Cruijff met het bijzondere levensverhaal van Nederlands grootste voelballegende. 14 speelt al twee jaar in het AFAS Theater en blijft scoren. Een unieke ervaring.

Ontvangst om 18.30 uur, start programma om 19.00 uur. Aansluitend netwerken met hapjes en drankjes.

Meer informatie en aanmelden voor de Winterborrel:
https://www.utrechtbusiness.nl/zo-evenement/zo!-utrecht-business-%E2%80%93-winterborrel-/8b979258ddfa471a8dbf925378dabfcd 

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement