Nieuws

02-04-2024 14:41

Cityplaza introduceert winkelconcept voor 1 dag: Pop-up Shop

Met de Pop-up Shop stelt het Nieuwegeinse winkelcentrum Cityplaza ondernemers in staat om tegen een speciaal tarief een ruimte te huren voor één of meerdere dagen. Op 29 maart opende dit concept voor het eerst de deuren, als opvolgend initiatief van de Closet Sale.

Terwijl de Closet Sale zich richt op particuliere verkopers van tweedehands items biedt de Pop-up Shop een platform voor commerciële ondernemers. Zij kunnen experimenteren met een fysieke winkelomgeving zonder zich vast te leggen met langdurige contracten. Ook bestaande huurders van Cityplaza krijgen de mogelijkheid om de winkel te gebruiken voor productlanceringen of het verkopen van overtollige voorraad.

De eerste ondernemer die de Pop-up Shop inzette was webshopeigenaar Kimberly Brands van bykimstore. “Met minimale inspanning kon ik mijn klanten fysiek ontmoeten en de potentiële kracht van een fysieke locatie ervaren. De Pop-up Shop is perfect uitgerust; je hoeft alleen je producten mee te nemen en bent klaar om te openen.”

Foto: Monique Uien/Cityplaza


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement