Nieuws

08-05-2024 12:03

Gappless benoemt CEO-duo

Gappless levert een app en cloudplatform voor het digitaal registreren van bouw-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden. Het Utrechtse bedrijf stelde Siemen Everts en Koen van Ekdom aan als CEO-duo voor de scale-upfase. Zij nemen het stokje over van CEO en aandeelhouder Harry van Dooren. Onder zijn leiding werd Gappless ingezet op grote infrastructuurprojecten van onder andere Dura Vermeer, SPIE Nederland en Strukton.

Infrastructuurprojecten moeten steeds inzichtelijker en sneller alle uitgevoerde werkzaamheden registreren en inspecteren, onder andere voor de Wkb. Efficiënt digitaal samenwerken en registreren bespaart tijd, voorkomt fouten en verkort de doorlooptijd van facturering en betaling. Gappless is een intuïtief digitaal registratieplatform in de cloud. Via een app worden registraties en inspecties binnen enkele minuten vastgelegd, ook als er tijdelijk geen internetverbinding is.

Everts en Van Ekdom werkten jarenlang samen bij Van Oord. Ze gaan nu hun kennis en ervaring met projectmanagement inzetten voor de volgende groeifase van Gappless.

Foto: Koen van Ekdom (links) en Siemen Everts (foto Gappless).
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement