Nieuws

22-05-2024 08:47

IT Local opent nieuwe vestiging annex trainingslocatie in Houten

IT Local opent per 16 mei 2024 een nieuwe vestiging in Houten. Het IT-bedrijf, met het hoofdkantoor in Arnhem, creëert hiermee ruimte voor verdere groei, zit dichterbij een deel van haar klanten en gaat vanuit de nieuwe locatie ook haar dienstverlening uitbreiden met trainingen en webinars.

Het nieuwe kantoor is gehuisvest op bedrijventerrein De Meerpaal, aan het Lichtschip 25 en biedt onderdak aan zo’n 20 medewerkers. Het bestaande kantoor in ’s Hertogenbosch, dat plek bood aan vijf medewerkers, is inmiddels gesloten.

Remko Kleij, directeur IT Local: “Ons gezellige nieuwe kantoor bevat een trainingsruimte waar we Microsoft 365-trainingen gaan geven aan onze klanten en van waaruit we webinars gaan verzorgen. Zo helpen we onze klanten, waarvan een deel nu om de hoek zit, verder om nog slimmer te werken. We denken ook dat we door deze centrale locatie gemakkelijker nieuwe medewerkers uit de Randstad kunnen enthousiasmeren om bij ons te komen werken.”

Over IT Local
IT Local, opgericht in 2000, zorgt voor alles wat nodig is voor de perfecte IT-omgeving van een bedrijf. Het levert een onderscheidende en veilige cloudwerkplek en helpt met slimmer werken via handige, zelf ontwikkelde software en ondersteuning en inspiratie op locatie. Het bedrijf bedient nationale en internationale bedrijven met 25 tot meer dan 1000 werkplekken, die actief zijn in de branches zakelijke dienstverlening, handel en industrie, zorg en welzijn, transport en consumentengoederen. Kijk voor meer info op https://itlocal.nl
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement