Nieuws

23-05-2024 11:11

Vierde editie Utrecht Science Week

Van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober vindt de vierde editie plaats van de Utrecht Science Week. Het Utrecht Science Park zet dan de deuren wijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in (toegepaste) wetenschap.  

Op het grootste science park van Nederland werken ruim 55.000 studenten en 30.000 medewerkers samen aan het ontwikkelen en toepassen van baanbrekende wetenschap en oplossingen op het gebied van life sciences, gezondheid en duurzaamheid.  

De Utrecht Science Week zet de relevantie en de resultaten van deze samenwerking vol in de schijnwerpers. Ter inspiratie, om samen nog meer verschil te maken. En om bestaande samenwerkingen te versterken, uit te breiden en nieuwe, kansrijke coalities en allianties te ontdekken. 

In nauwe samenwerking met verschillende partners op het Utrecht Science Park wordt gewerkt aan een gevarieerd en relevant programma op het gebied van duurzaamheid en gezond leven. Evenementen als het Betweterfestival, de Dag van de Duurzaamheid en het Weekend van de Wetenschap maken ook deel uit van dit programma.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement