Nieuws

24-06-2024 15:33

Lotus Houten verwelkomt volledig elektrische Emeya

Lotus Houten is trots om de hyper-GT Emeya aan te kondigen, een volledig elektrisch model dat de toekomst van sportieve luxe belichaamt. De Emeya voegt zich bij het indrukwekkende Lotus-gamma, naast de Eletre SUV en de sensationele 2.0l Turbocharged Emira sportcoupé.
 
Ervaar de Emeya bij Lotus Houten
De showroom van Lotus Houten is dé plek om de rijke historie van Lotus te ervaren en te ontdekken hoe het merk zich richt op een duurzame toekomst. Lotus Houten heeft een diepe passie voor het merk heeft en streeft naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.
 
Feestelijke introductie
Op 4 juli vanaf 17:00 uur viert Lotus Houten de feestelijke introductie van de Lotus Emeya. Dit bijzondere evenement biedt u de unieke kans om als een van de eersten kennis te maken met deze baanbrekende hyper-GT. Tijdens deze avond kunt u genieten van hapjes en drankjes, en krijgt u een exclusieve blik op de innovatieve technologieën en het vooruitstrevende design van de Emeya.
 
Gunstige leasetarieven
Zowel de Emeya als de Eletre zijn beschikbaar met een zeer gunstig operationeel leasetarief (vanaf 999 euro p/mnd). Lotus Experts staan klaar om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden, zodat u volledig kunt genieten van de Lotus ervaring.
 
Bezoek Lotus Houten
Kom langs in deprachtige showroom, waar u de nieuwste modellen van Lotus kunt bewonderen en proefrijden. Laat u onderdompelen in de wereld van Lotus, waar prestaties, innovatie en luxe samenkomen. Wees welkom bij Lotus Houten!
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement