Nieuws

01-07-2024 15:25

MariaBorrel: maak deel uit van de dynamiek van ondernemend Utrecht!

Ook op vrijdag 12 juli is het weer tijd voor een MariaBorrel, een maandelijks hoogtepunt voor ondernemers uit Utrecht en omgeving! Sinds haar bescheiden start in november 2011 heeft de (toen nog) Maria Business Borrel een uitstekende reputatie opgebouwd als dé ontmoetingsplek voor de regionale gemeenschap van bedrijfsleven en overheid. Hoewel de pandemie tijdelijk roet in het eten gooide, is de organisatie enthousiast om deze serie bijeenkomsten opnieuw te lanceren, nu samen met de nieuwe partners in het gebouw.

Als onderwerp voor het inhoudelijk programma is gekozen voor: crowdfunding. Als (jonge) ondernemer heb je grootse plannen, maar (nog) niet altijd het geld om deze ook te realiseren. Een manier van financiering die steeds meer in de belangstelling komt is crowdfunding. Tijdens het inhoudelijke programma zal niet alleen aan bod komen wat crowdfunding precies behelst, maar ook de Do’s & Dont’s en praktische tips om snel en efficiënt gebruik te kunnen maken van deze manier van financiering en daarmee het realiseren van je plannen.

Deze presentatie vindt plaats voorafgaand aan de MariaBorrel. Aanvang 15:30, Jan van Scorelzaal, Congresgebouw 'De Vereeniging'. 

De borrel begint om 17:00 uur in de Sociëteitsruimte van de Vereeniging, waar ondernemende mannen en vrouwen uit diverse sectoren van het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en de cultuur samenkomen. Wil je je avond nog specialer maken? Reserveer dan tijdig een tafel voor een voortreffelijk diner in Grand Bar & Brasserie Marie via de website www.grandbarmarie.nl.

Maak deel uit van de dynamiek van ondernemend Utrecht!

Organisatie: Sociëteit "De Vereeniging" in samenwerking met De Stadstuin en Grand Bar & Brasserie Marie.
Locatie: Congresgebouw De Vereeniging, Koning Willem III zaal, Mariaplaats 14, Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS).

Inschrijven kan hier: www.eventbrite.nl/e/tickets-mariaborrel-juli-2024-924426262837 
Na inschrijving ontvang je tijdig een bevestiging en verdere details.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement