Zo!-utrecht

10-02-2023 16:07

10 mei: circulariteit centraal op Lenteborrel ZO! Utrecht Business in Fort de Gagel

Bezoekers van de Lenteborrel van ZO! Utrecht Business maken op woensdagmiddag 10 mei kennis met de bijzondere ambiance van Fort de Gagel.

ZO! staat voor zakelijk ontmoeten. Het platform is bedoeld voor ondernemers, mkb-directie en professionals uit alle sectoren. ZO! is een prettig informeel netwerk waar het draait om echte contacten. Met masterclasses, workshops en themabijeenkomsten.

Fort de Gagel is een karakteristiek fort op een eiland, compleet met slotgracht. Het complex is vanaf 1819 aangelegd ter versterking van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed de Hollandse Waterlinies. 

Het gebied rondom kon onder water worden gezet. Dit maakte het fort tot een veilige haven. Dat is het nog altijd, want Fort de Gagel kreeg na een ingrijpende verbouwing in 2022 een nieuwe toekomst als restaurant en evenementenlocatie.

Al ligt Utrecht binnen handbereik, het fort is een toevluchtsoord voor iedereen die het drukke stadse leven wil ontvluchten. Zeven dagen per week kunnen zij in Fort de Gagel borrelen, lunchen, dineren en vergaderen. In de karakteristieke ruimtes binnen of op het terras tussen de bunkers.

Circulariteit is het centrale thema van de Lenteborrel van ZO! Utrecht Business. Details over het programma volgen binnenkort.

Lid worden van ZO! kan hier. Meer informatie geeft Bas van der Heijden: bas@vanmunstermedia.nl.

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement