Entree Award voor restaurant Heimat

5 maanden geleden
5 maanden geleden
Jaarlijks worden Entree Awards uitgereikt: vakprijzen voor de beste nieuwe bars, restaurants en hotels. De verkiezing is een initiatief van het horecaplatform Entree.

Een onafhankelijke vakjury met specialisten waaronder Ron Blaauw en Joris Bijdendijk (chefs), Ad Schaap (eigenaar De Beren) en Anne de Buck (oprichter Your Little Black Book) bezocht de afgelopen maanden 54 genomineerde horecabedrijven. Aan de hand van hun ervaringen kozen zij de winnaars.

Het Utrechtse restaurant Heimat van chef Niels van Zijl ontving een award en is Best New Fine Dining Concept. De jury: “Heimat is een zaak waar je naar buiten loopt en direct denkt: met wie zal ik hier de volgende keer gaan eten? En dat is precies het effect wat je als fine dining-zaak van de toekomst wilt hebben.”

Sebastian Cichowlas die het cocktailprogramma verzorgt voor onder meer de Duke of Tokyo-vestiging in Utrecht, is uitgeroepen tot Best Bartender 2024.

Foto: Pim Ras
 
Op de hoogte blijven van onze updates?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Meest gelezen
Meest recent

Utrecht Business Nr2 2025

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Utrecht Business is een uitgave van Van Munster Media