Hyundai IONIQ

Magazines | Utrecht Business Nr 2 - 2017 | Lees volledige uitgave online

Hyundai IONIQ

Dealer: Hyundai Wittenberg Afgevaardigde tijdens testdag: Sophie van der Horst

Benjamin Engels

"Een mooie zakelijk ogende auto die door zijn elektrische aandrijving erg stil is. Ik was onder de indruk van deze prettig rijdende auto die bovendien comfortabel is uitgerust. De navigatie vond ik wat minder. Het kost veel tijd om in te stellen. Daarnaast voelt deze IONIQ erg veilig aan door onder meer zijn Lane Assist. Voor de prijs en mijn rijpatroon met veel korte ritten, is het een prima auto."

Bas Voorhorst

"Deze Hyundai is me erg goed bevallen. Het rijdt lekker en comfortabel. Alleen vind ik het uiterlijk wat saai. Voor de rest valt er weinig aan te merken op deze auto. De auto is voorzien van de meest moderne snufjes zoals een gemakkelijk af te lezen navigatie, lane assist, cruise control enz. Voor de prijs krijg je veel technologie. De actieradius van circa 200 km is voor mij niet praktisch. Wel interessant is de lage bijtelling van 4%.

Alexander van der Meer

"Het rijden met deze elektrische Hyundai is erg wennen. De auto rijdt heerlijk en het sturen met de stuurbekrachtiging is een genot. Het afremmen op de dynamo in de Eco Modus is wat stug. Voor de rest is het een prima auto met veel comfort en gemakkelijk in te stellen stoelen. De navigatie is overzichtelijk en nauwkeurig evenals de achteruitrijcamera. Voor de prijs krijg je een comfortabele auto. Alleen niet zo geschikt voor lange afstanden."

Philip van der Meer

"Op het eerste oog heeft deze Hyundai een rare gekke neus, maar dat is persoonlijk. De auto rijdt gemakkelijk en biedt veel zitcomfort met een armsteun die helaas niet verstelbaar is. Praktisch in gebruik is ook de navigatie evenals de achteruitrijcamera die een goed zicht naar achteren heeft.

De prijs is oké voor deze uitvoering. Aanschaf van een elektrische auto spreekt me wel aan, gezien ook de lage bijtelling. De lage actieradius houdt me wel tegen."

Bert Bouman

"Een prima auto die lekker soepel rijdt en ook mooi is afgewerkt. Het comfort mag er zijn met uitstekende stoelen met een goede zithouding. De navigatie is mooi en duidelijk. Gezien de prijs een goede zakelijke auto. Privé zou ik deze Hyundai niet aanschaffen vanwege de actieradius en bagageruimte."

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: IONIQ

Type: EV Comfort

Transmissie: Elektrisch automaat

Cilinderinhoud: n.v.t.

Vermogen: 120 pk

Koppel: 295 Nm

Verbruik: 140 kWh / 100km

Actieradius: 200 km

Acceleratie: (0 tot 100 km/u) 9,9 sec

Topsnelheid: 165 km/u

Uitrusting: Leder (accessoire) /

Navigatie / Achteruitrijcamera

Verkoopprijs: ? 32.450,- (IONIQ EV Comfort excl. lederen bekleding ?9.999,- en laadpakket ?2.500,- )

Leaseprijs : ? 475 per maand o.b.v.

4% bijtelling. (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf prijs: ? 32.450,- (IONIQ EV

Comfort) excl. laadpakket

Informatie: Inbouw leder kost ? 999

en laadpakket kost ?2500

Informatie:

www.hyundaiwittenberg.nl

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement