Nieuws

14-01-2019 16:48

Dit is de beste beveiliging tegen ramkraken

De schrik van elke organisatie is te worden geconfronteerd met inbraak en helemaal als dit gepaard gaat met grof geweld. Helaas gebeurt dit dagelijks. Steeds meer bedrijven zijn het doelwit van ramkrakers: inbrekers die met zware gestolen voertuigen (winkel)puien rammen en zich zo de toegang verschaffen tot uw eigendommen. Rolluiken en overheaddeuren zijn hier niet tegen bestand. De verzinkbare palen Vezips van Erdi.nl wél!
Het gevolg van ramkraken? Inkomstenderving door gestolen goederen, enorme kosten om de schade aan de gevel te herstellen, en nog veel erger, de psychologische impact en de levensbedreigende situatie voor uw personeel en klanten. Met de unieke ramkraak beveiliging van Erdi kunt u hier preventief maatregelen tegen nemen.

Wie zijn het doelwit van ramkraken?

Ramkraken vinden het vaakst plaats waar waardevolle en diefstalgevoelige goederen te vinden zijn. Denk aan bedrijven, winkels, magazijnen, opslagloodsen, autodealers, jachthavens, benzinestations, bouwterreinen, overnachtingsplaatsen en parkeerterreinen. Recentelijk is er toename van ramkraken op supermarkten met inpandige geldautomaten. Maar ook kantoorgebouwen, die om andere redenen zwaarder beveiligd moeten worden, zijn gebaat met ramkraak beveiliging.

Ramkraak beveiliging die tegen een stootje kan

Ramkrakers maken tegenwoordig gebruik van steeds zwaarder materieel. Dat betekent dat de beveiliging bestand moet zijn tegen fikse klappen van grote voertuigen. Speciaal voor dit doel ontwikkelde Erdi een aantal oplossingen. Extra zware en solide rampalen in verschillende afmetingen die naadloos passen in uw toegangscontrole installatie. Het is  ‘onomstotelijk’ bewezen dat ze standhouden bij grof geweld. Ook deze palen kunnen, als dat nodig is, inzinken in de grond om de doorgang op bepaalde momenten toch vrij te houden. Wel zo fijn in een winkelcentrum.