Nieuws

12-06-2019 15:21

Utrecht Business Electric Mobility Event: 'Meer dan een haringparty'Utrecht Business Electric Mobility Event: 'Meer dan een haringparty'

In samenwerking met De Heeren van Maarssen en CROP Corporate Finance, geeft Utrecht Business op vrijdag 14 juni een feestje. Utrecht Business is hét toonaangevende communicatieplatform voor alle ondernemers en bestuurders in de provincie Utrecht.

Ondernemers en bestuurders uit de provincie Utrecht kunnen het glas heffen tijdens een haringparty waarbij het aangename (onbeperkt eten, drinken en netwerken) wordt gecombineerd met nog meer aangenaams: de aanwezigheid van de nieuwste elektrische auto's en andere elektrische vervoersmiddelen, die uitgebreid bewonderd en geprobeerd kunnen worden. Een netwerkevenement met duurzame mobiliteit als thema dus!

Kaarten kosten € 29,50 per stuk. Aanwezigen kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken, andere ondernemers en bestuurders uit de regio ontmoeten en krijgen de kans om kennis te maken met en te leren over de aanwezige elektrische auto's en duurzame mobiliteit in het algemeen. Niet alleen gezellig dus, maar ook nuttig!

Wilt u hier bij zijn? Meld u dan snel aan via de volgende link:
Locatie: Heeren van Maarssen, Maarssensevaart 7A te Maarssen
Datum: vrijdag 14 juni
Tijd: 15.30 tot 19.00 uur.
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement