Nieuws

13-05-2019 15:21

Utrecht Business Electric Mobility Event: 'Meer dan een haringparty'
Leuk en Nuttig
Utrecht Business Electric Mobility Event: 'Meer dan een haringparty'

In samenwerking met De Heeren van Maarsen en CROP Corporate Finance, geeft Utrecht Business op 14 juni een feestje. Locatie: De Heeren van Maarssen, van 15.30 tot 19.00 uur te Maarssen.

Zo'n 250 ondernemers en bestuurders uit de Provincie Utrecht kunnen het glas heffen tijdens een haringparty waarbij het aangename (onbeperkt eten, drinken en netwerken) wordt gecombineerd met nog meer aangenaams: de aanwezigheid van de nieuwste elektrische auto's en andere elektrische vervoersmiddelen, die uitgebreid bewonderd en geprobeerd kunnen worden. Een netwerkevenement met duurzame mobiliteit als thema dus!

Kaarten kosten € 29,50 per stuk. Aanwezigen kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken, ontmoeten andere ondernemers en bestuurders uit de regio en krijgen de kans om kennis te maken met en te leren over de aanwezige elektrische auto's en duurzame mobiliteit in het algemeen. Niet alleen gezellig dus, maar ook nog eens nuttig!

Wilt u hier bij zijn? Bestel dan uiterlijk op 7 juni uw kaart(en) via deze link https://www.ticketkantoor.nl/shop/UtrechtBusiness