Nieuws

22-05-2019 11:35

FC Utrecht - Vitesse: Business Tickets met 50 procent korting

FC Utrecht is het reguliere Eredivisie-seizoen knap als zesde geëindigd en gaat nu proberen om via de Play-offs een ticket voor Europees Voetbal te bemachtigen. In de halve finale van de Play-offs is Heracles Almelo al uitgeschakeld en nu wacht de finale tegen Vitesse. Aanstaande vrijdag 24 mei staat het thuisduel tegen de Arnhemmers op het programma. De wedstrijd zal om 20.45 uur worden afgetrapt in Stadion Galgenwaard.
 
Business Tickets met 50% korting
Namens FC Utrecht mogen wij u een mooi aanbod doen om tegen gereduceerd tarief de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse te bezoeken vanaf de Business Tribune. Voor € 75,- (ex. BTW) in plaats van de gebruikelijke € 150,- ontvangt u een kaart voor de ’t Wed & Waard Lounge, waarbij een lederen seat op de Business Tribune van Stadion Galgenwaard inbegrepen is. De ideale manier om tijdens een informeel avondje uit kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden binnen FC Utrecht Business.

Bij een kaart voor de ’t Wed & Waard Lounge is dinsdag het volgende inbegrepen:
o    Toegang tot de ’t Wed & Waard Lounge
o    Lederen seat op de Business Tribune
o    Toegang van 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd (19.15 uur) tot 1,5 uur na afloop van de wedstrijd
o    Lichte maaltijd voorafgaand aan de wedstrijd
o    Alle drank inclusief (obv Hollands gedestilleerd)
o    Voorbeschouwing op de wedstrijd

Impressie van de ’t Wed & Waard Lounge: www.youtube.com/watch?v=n-IFAxpZzws
Per twee kaarten ontvangt u één parkeerkaart (zolang de voorraad strekt).
 
Business Kaarten bestellen
Heeft u interesse om aanstaande dinsdag aanwezig te zijn bij FC Utrecht – Vitesse in de ’t Wed & Waard Lounge dan kunt u kaarten bestellen door contact op te nemen met Michel Renssen, Sales Manager bij FC Utrecht Business. Hij is bereikbaar op 06-12831376 of m.renssen@fcutrecht.nl
 

Algemene voorwaarden | privacy statement