Nieuws

02-04-2020 09:45

Bij O-Plek werk je thuis buitenshuis

Sinds corona ziet de wereld er - ook bij O - een beetje anders uit.
De grote vraag: hoe zet je in deze tijd je beste beentje voor?

Nou, dat doen we bijvoorbeeld door bij O-café nog steeds heerlijke koffie te zetten, maar dan voor de afhalers. Dus zit je thuis en snak je naar een fijne koffie? Strek je benen en haal meteen bij ons een koffietje to go. Of werk je thuis, maar komen de muren op je af? Daar weten wij iets op: gebruik één van de O-plekruimtes als privé-thuis-werkplek! Dat voelt als thuiswerken, maar je gaat toch de deur uit! 


Sinds corona ziet de wereld er - ook bij O - een beetje anders uit.
De grote vraag: hoe zet je in deze tijd je beste beentje voor?

Nou, dat doen we bijvoorbeeld door bij O-café nog steeds heerlijke koffie te zetten, maar dan voor de afhalers. Dus zit je thuis en snak je naar een fijne koffie? Strek je benen en haal meteen bij ons een koffietje to go. Of werk je thuis, maar komen de muren op je af? Daar weten wij iets op: gebruik één van de O-plekruimtes als privé-thuis-werkplek! Dat voelt als thuiswerken, maar je gaat toch de deur uit! 

Je kunt bij ons nu nog met maximaal 3 personen vergaderen, zolang je de 1,5 m afstand respecteert. Dus als je collega's even komen aanhaken, kan dat. Dan zorgen wij voor een fijne, hygiënische werkomgeving, kun jij met je collega’s toch informatie delen en samenwerken!
 
Bij O-plek werk je thuis buitenshuis!
  • 35 euro per persoon voor je eigen privé-werkplek (voor de hele dag)
  • we hebben 8 verschillende ruimtes
  • we bieden je koffie of thee uit To-Go cups, je bestelt heel makkelijk via whatsapp en geheel contactloos
  • de ruimtes zijn brandschoon, met antibacteriële gel in elke ruimte 
  • we hebben een tv-scherm (hdmi), Apple TV en Chromecast voor Zoom, Hangout of Skype
  • je vindt er een whiteboard en flip-over voor je aantekeningen
En wil je komen vergaderen met maximaal 2 collega's? Dan kan dat ook, zolang je maar 1,5 m afstand houdt. Daar hebben we aangepaste prijzen voor. Gewoon even bellen!
Voor meer informatie of het reserveren van een thuiswerkplek bel je met Rosalie op 030 - 230 80 20 of stuur een mail!
 
mail ons
 
O-plek is tijdelijk dicht voor vergaderingen van groepen. En dat is mooi balen! Voor jou natuurlijk, omdat je vergadering, training, workshop of brainstorm nu in het water valt. En voor ons, omdat we nou eenmaal het liefst elke dag een huis vol mensen en creativiteit hebben. Maar gezondheid gaat boven alles. We moeten nu afstand houden, omdat dat het sociaalste is wat we kunnen doen.

Gelukkig zijn wij positivo’s! We hebben er vertrouwen in dat het straks goedkomt. Tegelijk weten we niet wanneer ‘straks’ is. Daarom hebben we iets leuks: O’s unieke het-komt-goed-bon! Je schaft de bon nu vast aan, en dan kan je straks, als het allemaal goed gekomen is, je vergadering gewoon boeken met de bon. Voor welk bedrag je het-komt-goed-bon is, bepaal je zelf: € 500, € 1000 of € 1500. Dit is voor de huurprijs, niet voor de catering. Je steunt daarmee direct projecten rond armoede en eenzaamheid van De Utrechtse Uitdaging, want O doneert 
10% van de huurprijs aan dit Utrechtse initiatief. En voor jou hebben we ook iets leuks: je krijgt van ons een overvolle zoete plank bij je eerste vergadering. Als extraatje. Enne, je bon blijft ook nog eens het hele jaar goed!

Wil jij ook zo’n O-plek het-komt-goed-bon? Bel ons dan gerust op 030 - 230 80 20 of stuur een mailtje naar Rosalie.
 
mail ons
  
O-café is nog open voor koffie To-Go, van ma t/m vrij van 09:00 tot 12:30 uur! 

Dat betekent: tijd over! En dus hebben we tijd om het onkruid tussen de straatstenen vandaan te schrapen. En om alle kussenhoesjes een keertje extra te wassen. En om de boekenkasten ’s grondig af te stoffen. We maken er het beste van en zorgen dat je straks weer in een piekfijn O-café terecht kan! We houden ons aan deze regels:
  1. heb je klachten, blijf lekker thuis!
  2. één persoon tegelijk naar binnen
  3. hou 1,5 meter afstand
  4. was je handen voor en na je bezoek aan O
  5. betaal contactloos
  6. wees lief voor ons en elkaar!
  7. we zijn alleen open voor To-Go!
 
 
Groeten van O!
O-utrecht is in 26 jaar uitgegroeid tot een multi-creatieve hotspot met drie labels: O-bureau is een communicatiebureau voor maatschappelijk betrokken merken. O-plek verhuurt 8 inspirerende vergaderplekken in ons mooie pakhuis uit 1884. O-café is de espressobar met lekkers voor de broodnodige creatieve energie.

O is de plek voor ideemakers!


Copyright © 2020 O-utrecht, All rights reserved.
Je ontvangt deze update omdat we je leuk vinden!

Ons adres is:

O-utrecht
Weerdsingel WZ 8
Utrecht, 3513 BA
Netherlands

Add us to your address book


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement