Nieuws

22-02-2022 15:00

Utrecht zoekt bedrijven die willen verduurzamen

De gemeente Utrecht zoekt ondernemers op Utrechtse bedrijventerreinen die mee willen doen aan een onderzoek waarmee ze hun bedrijf kunnen verduurzamen. Vrijblijvend aanmelden voor de proef kan t/m maandag 14 maart. Deelnemers krijgen in zo’n zes bijeenkomsten inzicht in hoe en wat ze zelf en samen kunnen verduurzamen. Verduurzaming kan voor bedrijven kostenbesparing, concurrentievoordeel en comfortabelere werkplekken opleveren.

Ondernemers die meedoen krijgen inzicht in hoe en wat zij zelf kunnen besparen. Ook onderzoeken zij samen met experts wat erbij komt kijken om als bedrijventerrein over te stappen op schone energie. Met de resultaten uit dit onderzoek hoopt de gemeente een planning te kunnen maken welk bedrijventerrein wanneer van het aardgas af gaat.

Vijf ondernemers per bedrijventerrein
De gemeente zoekt teams van minimaal vijf ondernemers op hetzelfde bedrijventerrein, waarbij maximaal drie bedrijventerreinen kunnen meedoen. Grote bedrijventerreinen in Utrecht zijn onder meer Lage Weide, Oudenrijn, Nieuw-Overvecht, Kanaleneiland en De Wetering-Haarrijn. Samen met het betrokken parkmanagement en ondernemersvereniging vormen de ondernemers een team.

Kijk voor meer informatie en om uw bedrijf aan te melden op deze website.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement