Nieuws

16-05-2023 11:06

Ontdek de superkrachten van je longen

Met meer rust, ontspanning en focus optimaal presteren. Voor veel ondernemers klinkt dat als de ideale wereld. De realiteit is een agenda die uitpuilt en een takenlijst met obesitas. Maar met een tandje erbij kom je er vaak wel. Doorzetten en ervoor gaan. Want je wilt graag presteren en alles eruit halen.

Zo staan ondernemers altijd aan. Maar waar is de balans? Is die zoek dan loopt je accu steeds verder leeg. Ben je steeds vaker moe en heb je geen puf meer om leuke dingen te doen.

Wil je meer rust, meer ontspanning en meer focus, zodat je betere resultaten haalt met minder stress? Daarvoor is een eenvoudige oplossing. Die heb je zelfs al in huis. Je ademhaling.

De ademhaling is de meest effectieve tool om je staat direct te veranderen:

-Van onrust naar focus
-Van stress naar ontspanning
-Van futloos naar energiek
-Van in je hoofd naar in je lijf

Hoe je dat doet, leer je tijdens de workshop ‘Ontdek de superkrachten van je longen’ van ademcoach Sander Hilkman (VitalityNow). De workshop vindt plaats op donderdag 8 juni van 20.00 tot 21.15 uur in Goys Genieten bij Houten.

Het aantal plaatsen is beperkt en de vorige workshops waren snel vol. Aanmelden kan via vitalitynow.nl/zo.

Over VitalityNow
VitalityNow helpt ambitieuze ondernemers en professionals om optimaal te presteren met behoud van vitaliteit door coaching en training. VitalityNow werkt onder andere voor ROC Midden Nederland, Zero Fire Systems, Keylane, Yoink en KLM Health Services.

Foto: Sander Hilkman coacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, systemisch werk en ademhaling.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement