Nieuws

14-07-2023 11:57

Alle post per fiets op Lage Weide

Post en pakketten voor bedrijven op Lage Weide worden een jaar lang kosteloos opgehaald door De Fietskoerier Utrecht. “Wij geloven dat fietsen de stad mooier maakt. Dus ook Lage Weide,” zegt Tobias Molenaar van De Fietskoerier. “Zo kwamen we tot een voorstel om een jaar lang post en pakketten op de fiets op te halen voor alle gevestigde bedrijven. Ons idee bleek doeltreffend en nu mogen we het gaan uitvoeren.”

Richard Hartkamp, Communitymanager bij ILW Parkmanagement Lage Weide: “Doordat de fietskoeriers in een geconcentreerd gebied zoveel tegelijk ophalen, kan dit super efficiënt geregeld worden. Daarbij sluit het erg goed aan bij onze ambitie om meer mensen op de fiets te krijgen en is het een mooie aanvulling op onze Green Deal Lage Weide.”

Door post en pakketten voor de 900 bedrijven op Lage Weide per fiets op te halen, wordt de werkomgeving schoner. Ook zorgt het voor een betere doorstroom en veiligere verkeerssituatie. Doel is om ook anderen te inspireren de fiets te verkiezen boven de auto. Zo neemt de impact van het initiatief verder toe.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement