Nieuws

21-08-2023 13:05

Uitnodiging: Slim ondernemen naar aardgasvrij

Kostenbesparing, concurrentievoordeel of slim omgaan met netcongestie. U ziet de voordelen van het verduurzamen van uw bedrijf, maar wat is uw volgende stap? En hoe zit het met aangescherpte wetgeving en subsidies? Kom op 21 september naar de bijeenkomst ‘Slim ondernemen naar aardgasvrij’ en ontdek hoe u kunt profiteren van de vele voordelen die verduurzaming met zich meebrengt.
 
Deze gratis bijeenkomst wordt u aangeboden door de gemeente Utrecht. U bent van harte welkom op 21 september tussen 15.00 en 17.30 uur bij Hofclub Utrecht op bedrijventerrein Lage Weide.

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier

Waarom nu verduurzamen?
De komende jaren verandert er veel op gebied van energiekosten en wettelijke verplichtingen. Denk aan een stijgende energiebelasting op aardgas en de invoering van kosten voor CO?-uitstoot. Maar ook een label-A verplichting voor gebouwen in 2030 én het verschuiven van de terugverdientijd van energiebesparende maatregelen van 5 jaar naar 7 jaar in 2025. 

Wat gaan we doen?
Tijdens de bijeenkomst krijgt u een duidelijk beeld van de noodzaak van verduurzaming, maar ook van welke kansen er liggen voor uw bedrijf. Praat met ervaren adviseurs van BlueTerra over uw situatie en krijg handelingsperspectief. Daarnaast krijgt u concrete tips voor vervolgstappen.

Meld u hier aan
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement