Nieuws

05-12-2023 15:02

Fletcher Hotels neemt Oud London over

Nederlands grootste hotelketen Fletcher Hotels neemt per 1 februari 2024 drie bedrijven over van de Oud London Horeca Groep. Het gaat om Hotel Restaurant Oud London, Grand Café Zeister Bosrust en de exploitatie van Slot Zeist. Oud London heeft een historie van ruim 200 jaar en kwam in 1947 in handen van de familie Bakker. Overdragende partij is ondernemer Nico Bakker die het hotel in 1973 overnam van zijn vader en verder uitbouwde tot een gerenommeerd horecabedrijf. Anno 2023 heeft Oud London 92 hotelkamers, een restaurant en 22 feest- en vergaderzalen.

Nico Bakker (80) is blij met de verkoop. “Ik heb met hart en ziel gewerkt aan de groei en kwaliteit van Oud London en de andere bedrijven die ik heb opgericht. Ik vind het erg belangrijk dat een succesvolle toekomst van de bedrijven en de werkgelegenheid door Fletcher is geborgd. Het voelt als stoppen op het hoogtepunt.”

Restaurant Hermitage (Zeist), Golfbaan Sluispolder (Alkmaar) en Grand Bar & Brasserie Marie (Utrecht) zijn niet verkocht. “Daar gaan wij dus met volle energie mee door,” aldus Bakker.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement