Nieuws

14-12-2023 10:26

HappySoaps en Code49 bij Million Sharefunding Club van Eyevestor

Eyevestor helpt startups, scale-ups en mkb-bedrijven bij het financieren van hun groei door de uitgifte van digitale aandelen te faciliteren. Twee nieuwe bedrijven zijn erin geslaagd om meer dan een miljoen euro via het platform te funden: de ondernemers Marcel Koers van HappySoaps en Tibor Olgers van Code49. Hierdoor maken ze deel uit van de Million Sharefunding Club van Eyevestor.

Volgens Eyevestor-CEO Gijs Dalen Meurs hebben beide bedrijven elk op hun eigen wijze impact op onze omgeving. “HappySoaps werkt er hard aan om voor iedereen 100% plasticvrije verzorging toegankelijk te maken. Code49 zorgt in Lage Vuursche voor een veilige plek waar kwetsbare kinderen terecht kunnen voor coaching. En waar ook ondernemers aan de slag kunnen om hun dromen en plannen vorm te geven. Ontzettend knap dat het beide bedrijven gelukt is zulke mooie bedragen te funden.”

Op de foto’s: Eyevestor's Madeline van Schothorst en Gerard Zwartkruis overhandigen HappySoaps en Code49 het Million Sharefunding Club Member-beeldje.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement