Nieuws

15-12-2023 14:42

Succesvolle Winterborrel prikkelt ondernemersmindset met inspirerende sprekers en musical

Op donderdagavond 14 december bracht de Winterborrel in het AFAS Theater te Leusden een opwindende mix van zakelijke inzichten, entertainment en netwerkmogelijkheden voor de aanwezige ondernemers en professionals. Met een focus op het behouden van controle door scherp denkvermogen en effectieve communicatie, bood het evenement waardevolle inzichten om de balans te vinden tussen ondernemerschap, sales, het brein, topsport en communicatie.

Daphne Lodewijk stond centraal tijdens de Winterborrel. Met haar inspirerende sessie prikkelde ze de aanwezigen om controle te behouden in ondernemerschap door strategisch denken en communicatievaardigheden te benutten. Haar waardevolle inzichten gaven bezoekers een nieuwe kijk op het balanceren van verschillende aspecten binnen een bedrijfsvoering.

Daarnaast deelde directeur Herman Zondag de drijfveren achter het succes van dit evenement, waarbij de focus lag op het creëren van een atmosfeer waarin ondernemers nieuwe verbindingen konden leggen en bestaande relaties konden versterken.

De avond werd afgesloten met een bijzondere theatervoorstelling, de musical '14', die het verhaal vertelt van niemand minder dan Johan Cruijff. Het AFAS Theater bood het decor voor een onvergetelijke avond vol inspiratie en entertainment.

Met een maximaal aantal van 80 deelnemers was de Winterborrel een succesvol evenement dat ondernemers de kans bood om te netwerken, te leren en te genieten van deze unieke ervaring. 

Voor meer informatie over toekomstige evenementen en lidmaatschap bij ZO!maar, de organisator van dit geslaagde initiatief, worden geïnteresseerden aangemoedigd om de officiële kanalen in de gaten te houden.


 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement