Nieuws

19-01-2024 11:32

Partnerschap Fundatie van Renswoude en De Stadstuin

De Stichting Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude kondigt een samenwerking aan met De Stadstuin voor de verhuur van de stijlzalen in het fundatiegebouw aan de Agnietenstraat in Utrecht. De Regentenzaal – de grootste van de stijlzalen – wordt hoog gewaardeerd vanwege het authentieke rococo-interieur.

“We zijn verheugd samen te werken met De Stadstuin en een nieuwe bladzijde toe te voegen aan de geschiedenis van de Fundatie van Renswoude,” zegt Gerrit den Uyl, voorzitter van het College van Regenten. “Deze samenwerking draagt bij aan het behalen van de doelstellingen van de stichting, zowel wat betreft het behoud van het gebouw als het verstrekken van studiebeurzen.” Met deze beurzen ondersteunt de Fundatie jonge mensen bij het volgen van een opleiding.

De Stadstuin biedt op verschillende plekken in (vooral) Utrecht ondernemers een inspirerende werkomgeving. Ook bemiddelt de Stadstuin in locaties voor zakelijke bijeenkomsten, waaronder nu ook de Fundatie. “De kwaliteit van de locatie en de diversiteit aan zalen hebben waanzinnig veel potentie om een inspirerende vergader-, event- en
trouwlocatie te worden,” stelt Harmen Wiersema van De Stadstuin. “Wij zijn dan ook ontzettend trots dat wij voor het College van Regenten aan de slag mogen om hiermee onderdeel te worden van de rijke historie van het gebouw.”

Op de foto van links naar rechts, Edo Wiersema (De Stadstuin), Jantien Roelofs (Regent) Gerrit den Uyl, (Voorzitter College van Regenten)
Frans van der Stigchel (Secretaris-rentmeester) en Harmen Wiersema (De Stadstuin).

 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement