Nieuws

13-02-2024 20:54

Like Charlie's oprichter Jurren: "Droom die uitkomt"

"Het is een droom die uitkomt, al is het maar voor korte duur: met mijn kledingmerk Like Charlie heb ik momenteel een pop-upstore in Hoog Catharijne. Even proeven van het runnen van een echte, grote kledingwinkel, op een prominente plek." Aan het woord is Jurren, opprichter van pop-upstore Like Charlie. "Steeds meer jongeren ervaren problemen met hun mentale gezondheid, en zelfs één op de zeven Nederlandse jongeren heeft last van depressieve klachten. Er moet meer aandacht komen voor dit onderwerp, en wel nu. Zelf heb ik ervaren dat openheid heeft geleid tot een verbetering van mijn mentale gezondheid, en dat was het beginpunt van mijn diepe motivatie voor Like Charlie."

"Met Like Charlie wil ik je inspireren en aanmoedigen om samen het stigma rond mentale gezondheid te doorbreken en gesprekken aan te gaan, waardoor meer openheid ontstaat. Elk kledingstuk van Like Charlie draagt een boodschap met zich mee, door middel van unieke prints. Deze prints moeten ervoor zorgen dat het beladen onderwerp 'mentale gezondheid' luchtiger wordt."

Like Charlie wil ook een berg aan positiviteit uitdragen. Dit wordt bereikt door het gebruik van kleurrijke illustraties en inspirerende citaten. De eigen ontworpen relaxte pasvorm en de kwaliteit van de kleding dragen bij aan een gevoel van zelfvertrouwen. Om nog krachtiger een impact te maken, is Like Charlie trots om 5% van de winst te doneren aan stichting MIND Us.

Like Charlie streeft naar een wereld waarin mentale gezondheid niet langer in de schaduw staat en positiviteit de boventoon voert. Jurren: "Ik zou het geweldig vinden om je deze februari te mogen verwelkomen in de Like Charlie pop-upstore aan de Hoog Catharijnepassage 26. Zie ik je daar?"

Wil je meer over Like Charlie weten? Kijk dan op www.likecharlieclothing.com
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement