Nieuws

28-03-2024 12:54

Glasvezel voor Remmerden in Rhenen

Bedrijventerrein Remmerden krijgt een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 4 kilometer gegraven en wordt 29 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te  voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen  profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Rhenen door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie,  maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente. 

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort  
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat  een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Plinq, Odido en Heldenvannu. 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement