Nieuws

03-06-2024 09:15

RVA Capabel gelanceerd

Het AFAS Theater Leusden vormde het decor voor een gaaf seminar inzake ‘Duurzaam ondernemen met een Raad van Advies’. 
De bezoekers werden getrakteerd op beschuit met  groen-witte muisjes, als symbool voor de geboorte van het nieuwe label RVA Capabel. Een zusje van CFO Capabel en CEO Capabel

RVA Capabel ontzorgt bedrijven die gebruik willen maken van het waardevolle adviesorgaan Raad van Advies. 
Hoe het werkt? 

Stap 1: RVA Capabel identificeert met de ondernemer de belangrijkste vraagstukken. Deze kunnen variëren van internationaliseren van de business, opvolgingsproblematiek en  cultuuraspecten tot cybersecurity, duurzaamheid, binden en boeien van mensen en organisatieproblematiek. 

Stap 2:  Het samenstellen van een profiel, bestaande uit een beschrijving van het bedrijf (visitekaartje) en een schets van de ideale RVA-leden, kijkende naar kennis, kunde, ervaring en competenties. Aanvullen organiseert RVA Capabel een RvA-reglement, Overeenkomst van Opdracht en andere relevante documentatie. 

Stap 3: het ‘bemensen’ van de RVA, waarbij RVA Capabel voor elke positie minimaal 2 mensen voorstelt. Een juiste match op inhoud en een goede klik tussen RvA-lid en ondernemer is essentieel! 

Tijdens het seminar vertelde commercieel directeur Jan-Willem Onink over zijn eerste ervaringen met het 10 jaar geleden nog onbekende adviesinstrument RvA, met aanbevelingen hoe hij het ‘vandaag’ anders zou doen. Naast sprekers Annemarie Jorritsma en Herman Molenaar deelde ondernemer Reinier C.M. Smit zijn learnings over de RvA die hij recentelijk binnen het Utrechtse iPM Partners heeft geïnstalleerd. 

Meer weten? Download onze whitepaper ‘Gezond groeien? Gun uw onderneming een Raad van Advies’ of bel/mail Jan-Willem Onink.
www.rvacapabel.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement