t Wapen van Haarzuylen: ontmoetingsplaats met historie

Magazines | Utrecht Business Nr 6 2018 | Lees volledige uitgave online

Ontmoetingsplaats met historie

Restaurant en Zalen

't Wapen van Haarzuylen

Eind negentiende eeuw werd het bekende Kasteel de Haar gebouwd. Een hele happening, mede omdat het oorspronkelijke dorp Haarzuilens vervolgens verplaatst werd. Op de nieuwe plek van het dorp werd een brink gerealiseerd waaromheen het dorpsleven zich ging afspelen. E?n van de panden die aan de brink verrezen was 't Wapen van Haarzuylen. In de raadzaal ver-gaderde tot 1954 de gemeenteraad van Haarzuilens. De zaal had toen al de eigen entree die ze nu nog heeft en is tegenwoordig beschikbaar voor bijvoorbeeld vergaderingen tot 25 personen. Uiteraard nog in de authentieke sfeer van toen.

Combinaties

Ook de andere twee zalen (Ridderzaal en Kasteelzaal, die laatste met besloten terras) en het ? la carte restaurant zijn uiteraard meer dan geschikt voor meetings, of het nou om vergaderingen, bedrijfsfeesten of een bruiloft gaat, vertelt eigenaar Peter van Dommelen: "Bovendien kunnen we combinaties maken met

bijvoorbeeld een bezoek aan Kasteel de Haar of een huifkar-tocht met de twee huifkarren die we hebben, waar veertig personen in kunnen zitten. Eerst vergaderen, dan lunchen en in de middag naar het kasteel bijvoorbeeld. Dan terugkomen in ons restaurant voor een afsluitende borrel of diner. Zo maak je er een hele dag van. Wat dat betreft is er heel veel mogelijk."

Ligging

Dat laatste geldt overigens voor alles bij 't Wapen van Haarzuylen. Ook op het gebied van eten kan bijvoorbeeld veel. "Of je nu een uitgeserveerd diner, een koud en warm buffet of een barbecue wenst, alles is bespreekbaar", benadrukt Van Dommelen. De ligging van 't Wapen van Haarzuylen is ook nog eens ideaal. Centraal in het land, dichtbij de A2 en A12, gratis parkeren en dat ook nog eens in een Anton Pieck-achtige omgeving.

't Wapen van Haarzuylen

Brink 2 - 3455 SE Haarzuilens

Telefoon: 030 677 1998

E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nl

www.wapenvanhaarzuylen.nl

Locatie

In het hart van het pittoreske dorp Haarzuilens staat 't Wapen van Haarzuylen, een authentiek rijksmonument uit 1898 en een lust voor het oog, maar vooral ook een bijzondere accommodatie voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten en (bedrijfs)feesten.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement